Снимка Struma.bgБившата главна счетоводителка в общинско дружество “Пазари – Благоевград Достена

...
Снимка Struma.bgБившата главна счетоводителка в общинско дружество “Пазари – Благоевград Достена
Коментари Харесай

Трагични подробности ужаса с детенцето, убило баба си в благоевградско село

Снимка  Struma.bg

Бившата основна счетоводителка в общинско сдружение “Пазари ” – Благоевград Достена Хайдушка е починалата жена в село Долно Лешко. Трагедията стана завчера към 19,00 часа във вилната зона в благоевградското село, в частен парцел, оповестява Struma.bg.

63-годишната жена е притисната в гърдите от миниван, който бил паркиран в двора и разпален от внучето й.  След случая от полицията оповестиха, че 3-годишното момченце влезнало неусетно в лекия автомобил “Тойота Корола ”, паркиран с неработещ дигател. Ключът бил оставен на контакта, а автомобилът е бил на скорост.

Детето завъртяло контактния ключ и запалило колата, която потеглила по наклона и притиснала баба му. Фамилията, която е от благоевградския кв. “Грамада ”, отишли на вилата си в село Долно Лешко да приберат реколтата от ябълки.

Свидетели на нещастния случай станали брачният партньор на починалата Достена – Валери, и синът й. Трупът е превозен за осъществяване на аутопсия от правосъден доктор.

Установено е, че съдбовният край е настъпил от контузия в гръдния панер. Служители от полицията обясняват събитията, довели до трагичния случай, за случая е известена и Окръжна прокуратура – Благоевград. Черната новина потресе жителите на село Лешко и близки на семейството в Благоевград. Загиналата Достена Хайдушка се пенсионирала предходната година. Съпругът й Валери е пенсионер от Енергото.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР